top of page
Ulrika_little.u1.jpg

ABOUT little.u

Jag har tidigare arbetat med marknadsföring och kommunikation inom finansbranchen. Då vi flyttade hem från London för ca 15 år sedan tog jag chansen att pröva på något nytt, något mer kreativt. Jag började tillverka smycken. Smycken har alltid fascinerat mig och jag älskar pärlor & olika metallers former & färger - hur de lyser upp på olika sätt beroende på hur de kombineras. Jag tycker smycken uttrycker personlighet och ger det där lilla extra till vår klädsel. Smycken är väldigt personliga.

 

Till en början tillverkade jag smycken åt mig själv, men då vänner i bekantskapskretsen började efterfråga de smycken jag tillverkade bestämde jag mig för att även börja tillverka smycken på beställning åt andra. Jag startade mitt företag -  little.u . Mina smycken 'fångades upp' i sociala medier och har sedan dess sålts till kunder runt om i hela världen.

 

Allt material som jag använder är noga utvalt och alla mina smycken tillverkas efter beställning av mig. Varje smycke blir därför helt unikt - just för dig.

För att få så bra kvalitet och hållbarhet på mina smycken använder jag mig av sterling silver (925) sk äkta silver, äkta guld (14k och18k) samt gold filled (gf 14/20). Jag använder även kvalitetspärlor såsom sötvattenspärlor, Swarowski kristaller samt halvädelstenar.

 

Skulle du vilja beställa något av de smycken du ser i mitt 'smyckesskrin', eller har en idé på något som du skulle vilja att jag skapar åt dig, är du mer än välkommen att kontakta mig här eller emaila mig på ulrika@littleu.se

 

bottom of page