top of page

BESTÄLL DINA little.u SMYCKEN HÄR

För att beställa ett little.u smycke fyller du i alla fälten - samt skriver dina önskemål för respektive smycke i MEDDELANDE fältet.

 

När jag fått ditt meddelande återkommer jag sedan personligen med ett email om jag har några frågor. En  orderbekräftelse & en faktura emailas för betalning. När du fått din orderbekräftelse samt faktura är din beställning mottagen och smycket börjar först då tillverkas.

Vill du få information om något smycke så går det bra att kontakta mig här också. Det blir inte en beställning förrän du själv önskar det.

 

Får du inte svar direkt kan det bero på att jag arbetar i min verkstad med att tillverka smycken. Obs! Jag är ledig lördagar och söndagar och svarar då först på måndagen på era meddelanden.

OBS! TITTA GÄRNA I DIN SKRÄPPOST om du inte fått svar inom ett dygn. Mina emails har en tendens att hamna där i vissa emailprogram. 

CONTACT:

ulrika@littleu.se

Tel: +46 709 54 62 53

Tack för ditt email. Jag svarar så snart jag kan. Ibland kan det ta en liten stund eftersom jag kanske arbeter i min verkstad. Bästa, Ulrika / little.u

bottom of page