top of page
4EDA9070-A96E-439D-9D04-CA030F4218EA.JPG

För mig är helhetsintrycket viktigt.

Därför kommer alla mina smycken i en liten smyckesask tillverkad av returpapper,  liggandes på en svart sammetskudde inslaget i ett handvikt silkespapper. Runt asken knyts ett sidenband. Ett skötselråd bifogas.

 

Vill du få smycket inslaget som en present kan du välja att köpa till en presentask (50 sek)

eller en presentpåse (30 sek). Dessa måste du beställa till extra i samband med din beställning.

BESTÄLLNINGS INFORMATION

Leveranstiden är ca 1-2 veckor, då varje smycke tillverkas efter beställning - för hand av mig.

Skulle du önska smycket till ett visst datum försöker jag alltid hjälpa till om jag kan. Kontakta mig så kan vi hjälpas åt.
 

Då beställningen är gjord skickar jag dig ett email med en orderbekräftelse samt en faktura för betalning.  little.u har både swish och bankgiro. Bor du utomlands kan en paypal request skickas för betalning. 

Från och med det datum som en faktura skickats gäller leveranstiden och din beställning är bindande.

Så snart smycket är klart (förutsatt att din inbetalningen syns på little.u's konto) postas smycket.

En leveransavgift tillkommer:

Postnords spårbar leverans (varubrev eller REK, beroende på leveransens värde och typ av smycke) - 65 sek.

Vid leverans utanför Sverige gäller andra priser, kontakta mig för leverans till just ditt land. 


OBS!

Vid beställning av personligt stämplade smycken samt då en speciell längd beställts på en kedja ingår tyvärr ingen bytesrätt. Du kan dock byta kedja/kedjanslängd (om det är standardkedjor) eller medföjande hängen om så önskas, mot ev. extra kostnader, samt att du själv står för leveranskostnader t o r. Dessa smyckesdelar måste vara helt oanvända och sändas tillbaka i den förpackning som smycket levererades i.

Du kan alltid emaila mig om du är osäker gällande din beställning - så kan jag hjälpa dig så att du får ditt little.u smycke så som du verkligen önskar det.

Du kan alltid kontakta mig om du behöver hjälp med att laga ditt little.u smycke. Jag bjuder på arbetet, du själv står för leveranskostnader t o r. Behöver delar bytas ut får du alltid ett pris på detta innan arbetet utförs. Behöver du putsa upp ett gammalt little.u smycke går det bra att kontakta mig.

bottom of page