För mig är helhetsintrycket viktigt.

Därför kommer alla mina smycken i en liten puderrosa smyckesask, liggandes på en svart sammetskudde inslaget i ett handvikt silkespapper. Runt asken knyts ett sidenband. Ett skötselråd bifogas.

 

Vill du få smycket inslaget som en present kan du välja att köpa till en presentask (50 sek) eller en presentpåse (30 sek). Dessa måste du beställa till extra i samband med din beställning.

BESTÄLLNINGS INFORMATION

Leveranstiden är ca 1-2 veckor, då varje smycke tillverkas efter beställning - för hand av mig. Skulle du önska smycket till ett visst datum försöker jag alltid hjälpa till då möjlighet finns.
 

Då beställningen är gjord skickar jag dig ett email med en orderbekräftelse samt en faktura för inbetalning på little.u's  bankgiro. Från och med det datum som en faktura skickats gäller leveranstiden och din beställning är bindande.

När smycket är klart (ca 1-2 veckor efter det datum som en fakturan skickats - eller enligt överenskommelse), samt att inbetalningen syns på little.u's bankgiro, kan smycket postas. 

En leveransavgift tillkommer: 
- Posten som 1:a klass brev - 20 sek. Jag kan då inte stå för ev. slarv från postens sida samt hur lång tid det tar innan ett smycke kommer fram. Kan endast väljas då värdet på smycket är under 300 sek. 

- Postens rekommenderat brev (REK) - 60 sek. Posten ersätter smyckets värde vid ev förlust upp till ett visst värde (uppge då mobilnummer så får du avin i telefonen). Du hämtar ut det hos ditt postombud. Väljs automatiskt för alla leveranser till ett värde av 300 sek och mer.

Läs mer på postens hemsida om de olika alternativen. Jag rekommenderar alltid postens REK för smycken beställda till ett värde av mer än 300 sek. 

 

Vid leverans utanför Sverige gäller andra priser, kontakta mig för leverans till just ditt land. 


OBS!

Vid beställning av personligt stämplade smycken samt då en speciell längd beställts på en kedja ingår tyvärr ingen bytesrätt. Du kan dock byta kedja/kedjanslängd (om det är standardkedjor) eller medföjande hängen om så önskas, mot ev. extra kostnader, samt att du själv står för leveranskostnader t o r. Dessa smyckesdelar måste vara helt oanvända och sändas tillbaka i den förpackning som smycket levererades i.

© 2016 by little.u. All rights reserved.