top of page

armband CISSI

tunn & dubbel ankarkedja (1.2) med ett karbinlås

ett litet hjärta som berlock (ca 5 mm) | går att få handstämplat med en bokstav / eller ostämplat.

 

Det är tillverkat helt i silver .925 och tillverkas helt för hand av mig efter beställning. 

armband CISSI kostar med ett ostämplat hjärta 400 sek och med en bokstav/siffra handstämplad 450 sek. 

Det går även bra att beställa ett armband CISSI med flera hjärtan. Armbandet kommer då med en tunn ärtlänk (1.3). Hjärtanen sitter en bit ifrån varandra med en bit kedja mellan sig. Varje extra hjärta kostar 150 sek - t ex 2 hjärtan utan bokstav kostar 600 sek, med bokstäver 650 sek.

armband CISSI är döpt efter min lillasyster som nästan aldrig bär smycken (jo, armband SCULL och det har hon burit dag in och dag ut i snart 4 år!) så när hon en dag kom och sa: "nu ska du göra ett smycke åt mig, det ska se ut så här och så här och så här - har du det?" så var det bara att snabbt som sjutton leta i alla de askar som jag har från mina inköpsresor. Och tänka sig, jag hade det hon letade efter - ett litet fint och platt hjärta och den tunnaste ankarkedjan som vi trollade fram ett armband av.
 

Du beställer smycket HÄR . 

Du skickar med det som du önskar få stämplat + armbandets totala längd. Är du osäker på vilken längd du ska ha på ditt armband så mäter du din handled tight och lägger till ca 1cm-1.5 cm, beroende på hur löst du önskar ditt armband.

bottom of page