top of page

armband GOLD

armband GOLD tillverkas med en ärtlänk (1.3)

och går att få med brickor som är 9 mm eller 12 mm handstämplade med en bokstav eller ett namn/ord/datum (endast 12 mm brickan fungerar för det senare).

Du kan välja om du vill att brickorna löper med i kedjan, med en liten bit mellan brickorna. Eller om brickorna hänger i en ögla, löst på kedjan (se sista bilden), Glöm inte ange hur du önskar att brickorna fästes när du gör din beställning.

Det kostar med en bricka 500 sek, för varje extra bricka som du önskar kostar det 100 sek (endast bokstav). D v s ett armband med 2 brickor handstämplade med bokstäver kostar 600 sek. För varje extra bricka med ett namn/ord/datum kostar det 150 sek extra per bricka. D v s ett armband med 2 brickor handstämplade med namn/ord/datum kostar 650 sek.

armband GOLD är tillverkat helt i materialet gold filled (gf 14/20) och tillverkas helt för hand av mig i önskad längd efter beställning. 

Du beställer smycket HÄR .

Du skickar med det som du önskar få stämplat + armbandets totala längd. Är du osäker på vilken längd du ska ha på ditt armband så mäter du din handled tight och lägger till ca 1cm-1.5 cm, beroende på hur löst du önskar ditt armband.

bottom of page